Ристовски: Очекувам од градоначалниците на Кичево и Струга план за надминување на проблемот

Владата ја следи состојбата со греењето во училиштата и дополнително ќе интервенира доколку има потреба, истакна заменик министерот за образование

Read more

30 дечиња од Волино, Дебарца, ќе учат во ново училиште

Денес, министерот за образование и наука, Спиро Ристовски, заедно со градоначалникот на општина Дебарца, Игор Трајкоски, пушти во употреба монтажно

Read more

Спиро Ристовски нов министер за образование, Диме Спасов за труд и социјална политика

Министерот за образование и наука Панче Кралев поднесе оставка на функцијата, а претседателот на Владата до Собранието достави предлог нов

Read more
Exit mobile version