Во ОУ „Кузман Јосифовски“ часовите по фискултура како пред педесет години

Учениците од ОУ„ К.Ј.Питу“ Кичево часот по фискултура го одработуваат на разорана ледина или во училница како пред педесетите години.

Read more
Exit mobile version