Значењето на новите инфраструктурни проекти за Кичево – средба во регионалната Стопанска комора

Во канцеларите на Регионалната комора со седиште во Кичево се одржа работна средбата на Заменик Министерот на Локална Самуправа, Ѓорѓија Сајкоски

Read more

Пратеникот Китаноски имаше средба со црногорска делегација во Собранието на РМ

Членовите на Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците  и членовите на Комисијата за надворешна политика во Собранието на

Read more

Пратеникот Китаноски се сретна со претставници на Македнската заедница во Р.Србија

Во рамки на посетата на семинарот „Расположливи механизми на националните парламенти во борбата против корупцијата“ организиран од Парламентарното собрание на

Read more

Заменик-министерот Сајкоски на работен состанок со 27 градоначалници

Заменик-министерот за локална самоуправа Ѓоргија Сајкоски викендов одржа работен состанок со градоначалници и претставници на 27 општини кои имаат намалување

Read more

Угостителите од Кичево на средба со инспекциските органи од Кичево и Охрид

Вчера во салата на советот на ЕЛС Кичево, ПС Кичево  во соработка со СВР Охрид и локалната самоуправа, одржаа состанок

Read more
Exit mobile version