Гарантен фонд за поголемо искористување на ИПАРД средствата

Гарантен фонд за 100-процентна финансиска поддршка на земјоделците во насока на искористување што повеќе средства од ИПАРД фондовите, најавува министерот

Read more

Се собираат донации за обнова на црквата „Св. Спас“ во Владимирово

Иницијативниот одбор за обнова на опожарената црква „Св. Спас“ во Владимирово на синоќешниот собир со жителите од селото ги договори

Read more

Повик за поднесување барања за користење средства од ИПАРД Програмата

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој вчера го објави седмиот Јавен повик за доставување на барања за

Read more