Се доделуваат 400 стипендии за средношколци. Аплицирајте

Владата на Република Македонија доделува 400 стипендии за социјална подршка на ученици од јавните и приватните средни училишта во Република

Read more

Владини стипендии за студии на врвни школи за „фини уметности“

Владата на Република Македонија ќе доделува полни стипендии за студирање на 86 реномирани универзитети и специјализирани школи од областа на

Read more
Exit mobile version