Кичевчанката Сузана Тасеска освои златен медал за најдобар стрелец 2013

На Републичките спортски натпревари одржани во Струга, со титулата  “Најдобар стрелец  2013“  во машка и женска конкуренција, достоинствено повторно се

Read more