Во тек е огласот на МЗ за запишување студенти на додипломски студии во Рим

Министерството за здравство потсетува дека во тек е оглас за запишување студенти од Република Македонија на шестгодишни додипломски студии во академската

Read more

Студентскиот дом Гоце Делчев нападнат со молотови коктели

Четири молотови коктели утринава околу 5 часот биле фрлени кон студентскиот дом „Гоце Делчев“ во Скопје, јавува Курир. Нема повредени.

Read more