Ламбе Алабаковски стана татко

Македонската ѕвезда Ламбе Алабаковски на својот роденден го доби најубавиот подарок од неговата сопруга – стана татко на здраво машко

Read more

Промоција на самостојни дела на Искра Донева

Здружението на граѓани за мотивација и посреќен, поисполнет и попродуктивен живот на сите луѓе, особено на лицата со физичка и

Read more

Франција ќе ги укинува зборовите „Мајка“ и „Татко“

… а наместо нив ќе стои „Родител 1“ и „Родител 2“. Причина е предлогот за легализација на хомосексуалните бракови, а

Read more