Распишан тендерот за новата болница во Кичево

Министерството за здравство денеска распиша тендер за реконструкција и адаптација на постојниот здравствен објект во Кичево, започнат во раните деведесетти

Read more

Пропадна и последниот тендер за рудникот Тајмиште

Иако од„ АД Тајмиште“ очекуваа како најдобри понудувачи да го добијат под концесија рудникот за железо Тајмиште, сепак тендерот од

Read more

Објавен тендерот за пругата од Кичево до албанска граница

Министерството за финансии објави тендер за подготовка на детален проект и тендерска документација на новата железничка секција Кичево-граница со Албанија,

Read more

Денес се отвораат понудите за рудникот Тајмиште

По откажувањето на турската компанија „Курум Холдинг“ од концесионерството на рудникот за железо Тајмиште денеска се отвораат доспеаните понуди на

Read more
Exit mobile version