Четврти по ред Тениски турнир „Кичево Опен 2013“

Од вчера  стартуваше четвртиот по ред тениски турнир„ Кичево Опен 2013“.Целокупната програма какои претходните години ќе се одвива на тениските терени

Read more

Се гради спортско игралиште во населбата Горица

Современ спортски терен ќе никне во населбата Горица. Инвеститор е Општина Кичево. Градежните работи се започнати од пред неколку денови.

Read more

Новак Ѓоковиќ доаѓал од нецивилизиран дел од светот?

Ако немате слушнато за најглупавиот новинарски текст во последните неколку векови, тогаш продолжете со читање. Со дрзок и навредлив текст

Read more