САД ги бранат „човековите права“ на оние кои ги прогонуваат Христијаните

Секојдневните убиства, протерувањето, насилната исламизација, државна дискриминација и нападите врз црквите се дел од секојдневието за милиони христијани кои живеат

Read more

11 септември 2001 – Денот кој го промени светот

После терористичките напади на 11 септември 2001 година ширум цели во САД, светот повеќе не е ист. Сеуште се свежи

Read more

Владата воспоставува систем за финансиско разузнавање

Унапредување на перформансите и ефективноста на системот за борбата против криминалот и корупцијата и негово усовршување до високо ниво и по

Read more