Во Напредок пристигна и Борче Ристески од екипата на Тетекс

Проблемите со ахиловата тетива на искусниот Кирил Степановски, ги присили челниците на Напредок во екот на зимските подготовки да доведат

Read more

Тетекс секогаш непредвидлив противник за Напредок

Иако Напредок сеуште не може да го преболи незаслужениот пораз во Турново,сепак сино-белите ја продолжуваат борбата за што подобар пласман

Read more

ФОТО(И)СТОРИЈА: „Ѓаолите“ и Напредок 1998 година!

Фотографија од еден убав спомен и времиња. Последно коло од есенскиот дел од првенството во Втората Македонска Фудбалска лига помеѓу

Read more