Кичевчанецот Тино Алексов надмина 10 000 преводи на Facebook!

Веќе пишувавме за Кичевчанецот Тино Алексов, човекот поради кого користите Facebook на Македонски! Тогаш имаше 6135 преводи на термини на

Read more
Exit mobile version