Г.г.Стефан: За решавање на спорот потребно е расположение од двете страни

Нацрт договорот од Ниш меѓу Српската православна црква и Македонската православна црква е завршен и не важи, бидејќи тој не

Read more

Презентација на борбено возило за АРМ

Заменик-министерот за одбрана Емил Димитриев денеска  ќе присуствува на презентација на оклопното борбено возило КТО „Росомак“ 8х8, на армискиот полигон

Read more
Exit mobile version