Првиот парламентарец Трајко Велјановски ќе ја отвори изложбата во Кнежино

Делата од 20 –та јубилејна Кичевска ликовна колонија, денес 11 –ти септември, ќе им бидат претставени на љубителите на уметноста

Read more