Штипјанецот Драган Здравков нов тренер на Напредок

Лицитацијата околу новиот тренер на Напредок конечно е завршена. Така што од денес штипјанецот Драган Здравков, поранешниот тренер на Пелистер

Read more

Бочески: Од Кичево се гледа и Европа

Најпријатното изненадување во нашата прва лига оваа есен секако е екипата на Напредок. Сино белите во деветте изминати кола покажаа

Read more
Exit mobile version