Туристичкиот комплекс во Охрид ќе биде меѓу најдобрите десет во светот

Tуристичкиот комплекс што на крајбрежјето на Охридско Езеро ќе го гради индискиот бизнисмен Субрата Рој ќе биде меѓу најдобрите десет дестинации

Read more

Езерото Козјак полекa станува интересна туристичка дестинација

Пред две недели со електронска продажба беа продадени 80 парцели во туристичката населба на езерото Козјак – Со електронска продажба

Read more