Нови бекатон плочки и канделабри на ул. „11 Октомври“ во Кичево

Деновиве заврши поставувањето на новите канделабри и бекатон плочки на тротоарите на една од најстарите улици во Кичево 11 –ти

Read more

ФОТО: Продолжуваат работите за реконструкција на кичевскиот водовод

Деновиве беше извадена коцката во централното градско подрачје по должина на улицата „Александар Македонски“ каде започнуваат работите за реконструкцијата на

Read more

ФОТО: Започна асфалтирањето на „Александар Македонски“

Започна асфалтирањето на улицата „Александар Македонски“ (поранешна „Маршал Тито“). По неколку месеци работа централното градско подрачје ќе добие нов лик.

Read more

ФОТО: Забрзано се работи на улицата Александар Македонски – тротоарите скоро готови

Привршуваат работите од првата фаза на комплетната реконструкција на улицата Александар Македонски во централното градско подрачје. Полека но сигурно улицата

Read more
Exit mobile version