Почнува запишувањето на државните универзитети во Скопје, Битола и Охрид

На државните универзитети во Скопје, Битола и Охрид денеска и утре е пријавувањето за запишување во прва година во академската

Read more

Конкурс за запишување ученици во кичевските гимназии 2013-2014

Средните училишта во Кичево, „Мирко Милески“ и „Дрита“, за учебната 2013/14 имаат вкупно 1156 слободни места. Пријавувањето и запишувањето на

Read more
Exit mobile version