Македонски студенти го одбранија Уставното име

Александра Лозаноска од Прилеп и Александра Луканоска од Кичево и Слободан Јовановски се студенти на втора година на отсекот за

Read more

Унгарија ја призна Република Македонија под нејзиното уставно име

Министерот за надворешни работи на Република Македонија, денеска упати писмо до министерот за надворешни работи на Унгарија, Јанош Мартоњи, во

Read more
Exit mobile version