Зошто градоначалникот Фатмир Дехари ја напушти свеченоста за автопатот во саботата?

Градоначалникот на Кичево, Фатмир Дехари во саботата демонстративно ја напуштил свеченоста по повод отпочнувањето на градежните работи на автопатот Кичево

Read more

Албанскиот диктатор Енвер Хоџа постхумно одликуван во Кичево

За време на манифестацијата „Пламениот јануари“ во организација на Општина Кичево и Организацијата на Ветерани на УЧК која се одржала

Read more
Exit mobile version