Фановите на Тоше Проески соочени со проблем околу организирањето на „Ѕвезденото небо“

Сакаме да ве известиме дека ние – фановите на Тоше, со поддршка од Фондацијата “Тодор Проески”, кои традиционално се трудиме

Read more
Exit mobile version