Играчка која им овозможува на бебињата да прават селфи и да ги ставаат на Фејсбук

Холандсикиот дизајнер Лаур Корнет ја иритирале новите горди родители кои на Фејсбук  ги објавуваат апсолутно сите чекори на своето дете. Забележувајќи дека нејзината

Read more

Facebook надмина 1 милијарда корисници

Најголемиот феномен на денешницата, Facebook, надмина 1 милијарда корисници! Со тоа Facebook e „третата држава“ по број во светот по

Read more
Exit mobile version