Леши капетан бандата ја водише (9)

Доаѓањето на филмови со тематика од Народно ослободителната војна во градот, задолжително носеше невидени гужви пред проекцијата на филмот. Таквите

Read more

Кичевскиот филм “Баба” достапен и на интернет

Краткиот филм “Баба” кој ја имаше својата премиера пред кичевската публика овој септември, од вчера е достапен и на интернет

Read more

Кинопроекција на филмот „Прекрасна и сакана од сите“

Кинопроекција на филмот „Прекрасна и сакана од сите“, дело базирано на бетселерот на Мартина Хаг. Главна тема во филмот е љубов,лаги

Read more

Филмот „Птицата не можеше да лета“ од идната недела во кичевското кино

Повторно започна проекција на филмови во НУЦК Кочо Рацин во Кичево. Нареднава недела, во вторник и четврток ќе се прикажува

Read more

Скечот со кралицата Елизабета и Џемс Бонд снимен во најстрога тајност

Филмскиот скеч на британската кралица Елизабета и глумецот Даниел Крејг, во улогата на Џемс Бонд, прикажан на свеченото отворање на

Read more
Exit mobile version