Кичево викенд шема (7-9 декември 2012)

Стадион на ФК Напредок Недела: Напредок – Металург, последно коло од есенскиот дел во ПМФЛ, почеток 13.00 часот * *

Read more

Кичево викенд шема (26-28 октомври 2012)

Стадион на Напредок Недела: Напредок – Тетекс, почеток 13 часот * * * Спортска сала „Јанчица“ Сабота: РК Кичево 10

Read more

Кичево викенд шема (12-14 октомври 2012)

Кафе Клуб Гравити Петок: Hip Hop & R’n’B, почеток: 22.45, влез слободен Сабота: Mak Retro, почеток: 22.45, влез слободен * *

Read more