ФОТО: Фонтаната и паркчето во Ламели

Преубаво место за сите генерации. Просторот кај Ламелите порано не беше уреден доби нов лик. Изгледа одлично. Сега останува на

Read more

Пуштена фонтана и детско паркче во Ламелите

Градоначалникот Благоја Деспотоски минатата недела ги пушти во употреба фонтаната и парк со катче за детска забава во близина на

Read more