Во Кичево се одржа форум со работодавачи за повеќе вработувања во бизнис-секторот

Форум на тема „Со подобри политики на поддршка до повеќе вработувања на бизнис – секторот“ се одржа вчера во Регионалната

Read more

Форум со работодавачите – законот за јавни набавки ги подјадува локалните фирми

Дваесетина локални бизнисмени од кои повеќето се корисници на владините мерки за вработување, со внимание ја проследија презентацијата на најновите

Read more

Заменик – министерот Сајкоски на форум за климатски промени

Заменикот министер за локална самоуправа Горгија Сајкоски учествуваше на Форумот за проценка на локалнтата акција за справување со климатските промени.

Read more

Деспотоски: Со изградбата на автопатот ќе заживее кичевското стопанство и регион

Изградбата на автопатските делници од Кичево до Охрид и од Скопје до Штип ќе придонесе за развој на економијата и туризмот во источниот

Read more
Exit mobile version