ФОТОГАЛЕРИЈА: Кичево викендов грмеше од високите октани!

Авто-самитот кој викендов се одржа во Кичево докажа дека вакви настани треба да се организираат почесто. Квалитетна патека, одлична организација,

Read more
Exit mobile version