Низ објективот на кичевскиот фотоклуб „Пиксел“

Кичево отсекогаш имало фотоентузијасти. Постарите се сеќаваат на фотоклубовите (ги викавме фото секции) кои постоеја во основните училишта. Кој процес

Read more