Проблеми со спроведување на рамковниот договор во општини со градоначалници Албанци

Во Собранието се одржа надзорна расправа за процесот на децентрализација. Во текот на расправата пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Харалампие Шокароски праша

Read more