Над 120 интервенции на хеликоптерите и авионите за елиминирање на пожарот крај Кичево

Надлежните органи мораа да вложат максимален напор, како би бил елиминиран пожарот, кој од саботата беснееше во близина на Кичево

Read more

ФОТО + ВИДЕО: Пожарот крај Кичево се шири во неколку правци

И покрај максималните напори кои ги вложуваат пилотите кои го гасат пожарот кој вчера избувна над Кичево, пожарот се повеќе

Read more

ВИДЕО: Гаснење на големиот пожар над Кичево

Два армиски хелихоптери и најмалку еден авион канадер се вклучени во гасењето на големиот пожар кој вчера избувна над населбата

Read more

ФОТО + ВИДЕО: Моќно – Воената парада во Москва по повод „Денот на победата“

Несомнено е најпознатата воена парада во светот. Воената парада на Црвениот плоштад во Москва се слави по повод денот на

Read more
Exit mobile version