Прво место за ОУ „Христо Узунов“ на натпревар за најдобар ИКТ проект

Со проектот „Не биди Кук, не биди Пан“ на наставничката Марија Китаноска, ОУ Христо Узунов од Другово го освои првото

Read more

Годишнина од смртта на војводите Христо Узунов, Ванчо Србакот, Пецето и соборците

На денешен ден во 1905 година во село Цер херојски загинаа војводите Христо Узунов од Охрид, Ванчо Србаков од Вранештица

Read more

ФОТО: Вечерва Кичево беше обединето, нема простор за поделби

Вечерва во преполната нова спортска сала „Христо Узунов“ беше презентирана програмата на кандидатот за градоначалник на Кичево, Благоја Деспотоски –

Read more

Промоција на програмата на градоначалникот Благоја Деспотоски

Во сабота, 2 март, во новата спортска сала „Христо Узунов“, актуелниот градоначалник на Кичево, Благоја Деспотоски – Ташко,  ќе ја

Read more