Ивана Поповска – Писател, новинар, хуманист

Би набројувала до бесконечност, бидејќи оваа млада девојка ги заслужува сите тие епитети кои се составен дел од нејзиниот живот.

Read more

Хуманитарна акција за помош на семејството Коџаџиклиоски

Пред 2 недели во пожар целосно изгоре куќата на Абдуле и Шаха Коџаџиклиоски и ги остави под ведро небо заедно

Read more