Кичевчанецот Игор Аврамоски утревечер со своја изложба пред кичевчани

Утре, петок 22 јуни, со почеток во 19.оо часот, во Центарот за култура „Кочо Рацин“, пред кичевчани со своја изложба ќе

Read more

Кичево викенд шема (19 – 21 декември 2014)

Водици 2015 Кичево и Кичевско Клуб Маало Петок: Dj STEEZ, почеток: 22.30 влез: / Сабота: LABAVO LAVABO, почеток: 22.30 влез:

Read more

Кичево викенд шема (12 – 14 декември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево Петок: Изложба ,,Семејно насилство и трговија со луѓе, почеток: 18.00 влез: слободен

Read more

Кичево викенд шема (5 – 7 декември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево – Петок: Од кол на кол, почеток: 19.00 влез: 50 денари  

Read more

Кичево викенд шема (28 – 30 ноември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево Сабота: „2012 – Последните Македонци“, почеток: 19.00 часот влез: 50 денари Клуб

Read more

Кичево викенд шема (14 – 16 ноември 2014)

Сала Јанчица Сабота: ракометен натпревар Р.К Гого (Кадети) – Р.К Бутел 2014 (Кадети), почеток: 11.00 влез: / Клуб Маало Петок:

Read more

Кичево викенд шема (7 – 9 ноември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево Петок: ИЗЛОЖБА “ЗАД СТАКЛОТО“, почеток: 20.00   Сала Јанчица Сабота: ракометен натпревар

Read more

Кичево викенд шема (31 октомври – 2 ноември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево Петок/Сабота/Недела: Филм: „До Балчак“, почеток: 20.00 влез: 100 денари Клуб Имиџ Петок:

Read more

Кичево викенд шема (24 – 26 октомври 2014)

Клуб Имиџ Петок: After Work Party – Dj Micko, почеток: 15 до 18 часот, влез: / Петок: Dj Branchez (City

Read more

Кичево викенд шема (10 – 12 јануари 2014)

Клуб Војаџер Петок: DJ MILAN, почеток: 23.00 влез: / Сабота: SARAH MACE LIVE, почеток: 23.00 влез: / * * *

Read more
Exit mobile version