Успешна крводарителска акција на Црвениот крст – Кичево

Општинската организација на Црвен крст-Кичево во соработка со Институтот за трансфузиона медицина и средното училиште “Мирко Милески” вчера организираа успешна

Read more

Крводарителска акција во чест на Тоше Проески

Интернационалниот фан клуб на Тоше Проески во соработка со Црвениот Крст на град Скопје поддржани од Фондација Тодор Проески, организираат крводарителска

Read more