ФОТО: Началникот на Генералштабот на АРМ во посета на кичевската касарна

Началникот на Генералштабот на АРМ генерал-потполковник Горанчо Котески го посети гарнизонот во Кичево, како дел од планот за обиколка на

Read more

Леопардите во мировна мисија ИСАФ во Авганистан

Денес од кичевската касарна „Чеде Филипоски – Даме” ќе бидат испратени во 15 –та мировна мисија во Авганистан 149 припадници

Read more

ФОТО: Свечена церемонија во кичевската касарна „Чеде Филиповски – Даме“

Вчера во касарната „Чеде Филиповски – Даме“ во Кичево се одржа воена церемонија по повод враќањето на контингентот од мировната

Read more

„Леопардите“ од Авганистан се враќаат дома

Свечена церемонија денеска ќе се одржи во касарната „Чеде Филипоски -Даме“ во Кичево по повод враќањето на контингентот на АРМ

Read more