Чествување по повод 110 години од смртта на Јордан Пиперката

Во организација на Општината Демир Хисар, на познатиот војвода Јордан Сиљанов Пиперката денеска беше оранизирано достоинствено чествување по повод 110

Read more

Чествување по повод 110 години од смртта на Јордан Пиперката

По повод 110 години од смртта на војводата Јордан Сиљанов Пиперката, градоначалникот и советот на Општина Демир Хисар организираат чествување

Read more
Exit mobile version