Непозната голема експлозија на небото над Свердловск, Русија (фото + видео)

Невообичаено силна експлозија го потресе небото над рускиот регион Свердловск, на Уралските планини. Додека локалните жители ја „уловија“ експлозијата на

Read more

ФОТО + ВИДЕО: Драматична состојба во Русија по падот на метеорит

Состојбата во рускиот град Чељабинск и областа околу градот каде утрово падна делови од метеор е сеуште ризична. До овој

Read more