ФОТО: Кичево видено низ објективот на Aytaç Kurtuba

Aytaç Kurtuba е уметник кој доаѓа од Турција. Кичево го запознал при неговиот ангажман на реставрацијата на дервишкото Чулу Баба

Read more
Exit mobile version