Првите буриња за шкотско виски изработени од македонски даб

Дека македонскиот даб, пред се во кичевско-бродскиот регион, е од врвен светски квалитет, најдобра потврда е фактот што првите буриња

Read more

Македонската репрезентација вечерва против Шкотска

Вечерва во Глазгов нашата фудбалска репрезентација се среќава со репрезентацијата на Шкотска во рамките на кфалификациите за СП Бразил во

Read more