Facebook попис: Колку Кичевчани има вкупно?

Facebook има над 1,4 милијарди корисници. Можностите кои ги нуди facebook за користење на некои од податоците кои ги поседува,

Read more

ФОТО: Ексклузивно од World Mobile Congress во Барселона

Kicevo.Mk ве води на мала прошетка на World Mobile Congress кој оваа година се одржува во Барселона, Шпанија. Нашата екипа

Read more