Facebook попис: Колку Кичевчани има вкупно?

Facebook има над 1,4 милијарди корисници. Можностите кои ги нуди facebook за користење на некои од податоците кои ги поседува,

Read more

ФОТО: Ексклузивно од World Mobile Congress во Барселона

Kicevo.Mk ве води на мала прошетка на World Mobile Congress кој оваа година се одржува во Барселона, Шпанија. Нашата екипа

Read more
Exit mobile version