Несекојдневна појава: Штркови ќе предизвикаа проблеми на мечот во Кичево

Несекојдневна случка ќе предизвикаше проблеми на фудбалскиот натпревар Напредок-Гостивар, што  во неделата се одигра во Кичево.Причина за оваа конфузија  беа штрковите кои

Read more