Работна посета на Заменик министерот Ѓорѓија Сајкоски на општина Ресен

Заменик Министерот за Локална Самоуправа Горги Сајковски денес  беше во работна посета на Општина Ресен. Со својот домаќин Градоначалникот на

Read more
Exit mobile version