Фановите на Тоше Проески соочени со проблем околу организирањето на „Ѕвезденото небо“

Сакаме да ве известиме дека ние – фановите на Тоше, со поддршка од Фондацијата “Тодор Проески”, кои традиционално се трудиме

Read more

Ѕвездено небо во спомен на Тоше Проески

На 5. октомври 2012, денот кога пред 5 години македонската ѕвезда Тоше Проески го одржа легендарниот последен концерт на стадионот

Read more