Јасер Арафат „најверојатно станал христијанин„ тврди евангелистички свештеник

Поранешниот палестински лидер Јасер Арафат, пред крајот на својот живот „најверојатно станал христијанин“, тврди неговиот пријател, угледниот евангелистички автор и

Read more
Exit mobile version