Базенот подготвен за Водици

ЈП Комуналец утрово го наполни базенот во домот на АРМ по повод големиот христијански празник Богојавление – Водици. ЈП Комуналец

Read more

Подмирете ги старите долгови кон ЈП Комуналец на рати без камата

ЈП Комуналец почнува кампања со која на корисниците им нуди можност да ги платат сите отворени долгови кон јавното претпријатие

Read more

ЈП Комуналец со новини во работењето

ЈП Комуналец отвори Дежурно-информативниот центар со кој се олеснува комуникацијата помеѓу граѓаните и претпријатието. Основната дејност на Дежурно-информативниот центар при

Read more

Подобро водоснабдување за централното градско подрачје

На 20ти ноември  ЈП Комуналец започна со градежни работи и инсталирање на споредни водоводни линии од новиот главен цевовод Ф

Read more

Прекин на водоснабдувањето во дел од населба Иванидол

ЈП Комуналец од Кичево ги известува граѓаните кои живеат на улиците „Питу Гули“ дел од ул.„Тренко Тасески“ (Панорама) и дел

Read more