Скечот со кралицата Елизабета и Џемс Бонд снимен во најстрога тајност

Филмскиот скеч на британската кралица Елизабета и глумецот Даниел Крејг, во улогата на Џемс Бонд, прикажан на свеченото отворање на

Read more
Exit mobile version