Заврши „АCES 2012“ во Кичево

Заврши проектот „Заедно ја избираме, креираме и ја создаваме нашата иднина“ организирано од ОУ „Кузман Јосифовски-Питу“, а во рамките на

Read more

ФОТО: Директно од саемот на автомобили во Париз

Специјално за www.kicevo.mk ги добивме овие фотографии од саемот за автомобили во Париз, благодарение на нашиот студент Бојан Ристески. ’81-от

Read more