Кичевските советници ќе расправаат за распределба на блок дотациите за училиштата

Кичевскиот совет утре ќе ја одржи 23-тата седница. Меѓудругото ќе се расправа и за критериумите за распределба блок дотациите на

Read more
Exit mobile version